IP-kameravalvontajärjestelmät

Toimitamme IP-pohjaiset kameravalvontajärjestelmät kokonaan tai osittain, avaimet käteen -palveluna. Mahdollisuus myös vuokrata laitteet kuukausikustannuksella. Kysy!
Uudet asennukset ja vanhentuneiden järjestelmien päivitys.

Kaikki lähtee liikkeelle kartoituksesta, jossa nykytilanne tarkastetaan ja tehdään etenemisestä suunnitelma. Kartoitus on aina asiakkaalle ilmainen. Kaikki järjestelmät ovat etähallittavia.
Tuntiveloituksemme on 70€/tunti + alv.

Murtohälytinjärjestelmät

Murtohälytin yhdistettynä kameravalvontaan on hyvä ratkaisu moneen paikkaan. Kameroiden liiketunnistus voi aiheuttaa turhia hälytyksiä (esim. heiluvat puut ja valaistuksen muutokset aiheuttavat häiriöitä), eikä pelkkään kamerajärjestelmiin saa helposti lisättyä lisätunnistimia. Erillisellä murtohälyttimellä saat viestin kännykkääsi liiketunnistuksesta, ovitunnistimesta, palovaroittimesta, kosteusanturista jne. jonka jälkeen voit kameroista tarkastaa mitä kohteessa tapahtuu.
Lisäksi aitojen murtohälyttimien PIR tunnistimet eivät reagoi pelkän valaistuksen muutoksiin.

Konsultointi

IP-verkkojen suunnittelusta ja toteutuksista, meillä on vuosikymmenien kokemus. Pystymme vastaamaan haasteeseen erilaisissa tilanteissa ja  ympäristöissä.

Ylläpitosopimus tai  asiakkaan oma ylläpito

Voimme tehdä ylläpitosopimuksen kameravalvontajärjestelmän ylläpidosta, jolloin laitteista maksetaan kertamaksu ja tämän jälkeen kuukausittain ylläpitomaksu. Tämä sisältää laitteiden huollot, päivitykset ja kuvien ja videoiden tuonnin järjestelmästä ulos tarvittaessa.

Asiakas voi myös huolehtia laitteistostaan ja tallenteistaan itse, jolloin koulutamme ominaisuudet ja hyvät tavat toimia.

Verkot

Teemme myös verkkoalan asennuksia: langattomat verkot, langalliset verkot(kupari, kuitu), mobiiliverkot tai vaikkapa näiden kaikkien yhdistelmät!  Kauttamme myös Mikrotik– verkkolaitteet.

Muut IT -alan työt

Katso www.jv-tech.fi